Punësoni a Wix Professional

The right Wix professional can bring a new level of exposure to your business, which can lead to the expansion of your customer base. In turn, the right professional website can help directly make your business more profitable.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.8Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Wix Professional në Freelancer

WIX is a free development platform with which you are enabled to create your distinctive website to make your mark in the digital world. It is essentially cloud based and enables you to develop mobile friendly as well as mobile responsive websites, keeping in tune with today’s digital marketing world.

WIX is one of the easiest website builders available in the market. It has got umpteen features that can be used to create a unique site of your own and what is more, it is free.

WIX has acquired a global user base for itself with its amazing technology that empowers an individual or organisation to create a web presence totally for free. This is the only website building platform with drag and drop capabilities. There are several hundreds of templates to choose from. The hosting is top grade and the applications that come with it are also provided for free. Though the premium services are offered for a small fee, the business model allows room to develop full-fledged website for free.

The software development toolkit has unimaginable options in designs helping organisations and professionals to market their applications and product services worldwide to millions of audiences.

The technology involved in the development of WIX is complex, but building websites with WIX could be easier. It is extremely simple and does not involve coding. Initially Adobe Flash was used, but in 2012 it was replaced by HTML5.

WIX App market

With this application from other software vendors can be easily integrated into your website, for example:

 • Email marketing

 • File management

 • Blogging

 • Photograph feeds

 • Music playlists

WIXHIve API was released in 2014.  This enables a WIX app in your website to express and share information like messages, contacts, bookings / purchases and so on.

Products

 • WIX Hotels is an application that is integrated into the WIX website meant for vacation rentals, hotels, etc. This was released in 2014.

 • WIX Music- is an application created for musicians with websites to create their impact in the market of music world. This was released in 2015

 • WIX Restaurant This is the latest application released in 2016.

Responsibilities of WIX Expert Developer

 • Developing tools and installers

 • Automation

 • Debugging

 • Solving issues with integration of other applications

 

What are the qualifications expected of a WIX developer?

 1. A basic Bachelor or Master’s degree in Information Technology or Computer Science is a must. Adequate experience in software development.

 2. Experience in C programming

 3. Excellent knowledge and experience in WIX toolset

 4. Knowledge of Windows MSI installers is desirable.

 5. Advanced knowledge in HTML5, JavaScript &  XML

 6. Experience and knowledge in Windows programming

 7. Excellent written and verbal communication skills

If you’re looking for a solution for your Wix needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Profesionistë për Wix Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas