Mbyllur

Design some Print work

Ky projekt mori 89 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$97 SGD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 SGD
Numri i Ofertave
89
Pёrshkrimi i Projektit

A3 size bouche. Have template, only need to change pictures and some texts. Have this kind of job every couple days.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online