Mbyllur

Logo Design

Ky projekt mori 58 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$26 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
58
Pёrshkrimi i Projektit

I need a freelancer to help me with Logo Design , my budget is around $ 10 - 30 USD and I need this project to be done within 3 days

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online