Mbyllur

google sql

Ky projekt mori 19 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£701 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£250 - £750 GBP
Numri i Ofertave
19
Pёrshkrimi i Projektit

Large multi table relational database required to be set up using google cloud sql. XML files to be uploaded on a weekly basis. Also some zip files containing monthly csv files of round 20 million records to be added also. This database then to be linked to the new Google AppMaker

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online