Mbyllur

I would like to hire a Virtual Assistant

Ky projekt mori 30 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₱5665 PHP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₱1200 - ₱10000 PHP
Numri i Ofertave
30
Pёrshkrimi i Projektit

Get emails and name of the decision maker from small and medium company's in Toronto Canada. Very easy job.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online