Punësoni an ActionScript Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi an ActionScript Developer në Freelancer

ActionScript is an object-oriented programming script commonly used for Adobe Flash and Adobe AIR environments. First appearing in 1998, the language is a dialect of the ECMAScript and is primarily employed in the development of websites and software targeting the Adobe Flash Player platform.

ActionScript is used to develop websites and software via the Adobe Flash Platform and is also used on web pages that are embedded with SWF files. The language is known as open source, meaning it is offered free of charge to users.

The language is available in 2.0 and 3.0 version are used in mobile technologies, desktops, smartphones, laptops, televisions, tables and much more.

Traditionally ActionScript was designed specifically for controlling 2D vector animations created in Macromedia Flash, since then the programming script has evolved to now be used for mobile development, basic robotics and database applications.

The programming language elements are simple for developers to learn with the language elements, classes, libraries and components easily available for exploration via online portals and programming communities.

Features for the ActionScript programming language are outlined below:

 • Compatible across browsers - ActionScript can easily manage cross-browser functions, and both HTML and CSS code is safely interpreted without any issues.

 • Interactive functionality - the ActionScript language supports audio, animation and video handling and interactivity. Flash apps can collect data and make websites interactive and functional without any issues.

 • Flash Player is installed on 97% of computers, with ActionScript the programming script used in Flash – making it a readily available option that is commonly used globally.

 • The language is simple to learn and implement by professional developers.

 • There is a built in troubleshooting options for Flash, making it easier to get answers when questions arise.

ActionScript is used as a programming language that allows developers to create onscreen environments including games, tutorials and eCommerce applications.

If you’re looking to engage the skills of a programming language developer with a background and deep understanding of ActionScript, finding a freelancer is a great way to test their skills and their fit with your business.

Using a freelancer is a popular option as all work can be done remotely at a time that suits you. Often developers are based in other time zones, allowing them to undertake projects while you sleep so you can make the most out of every hour of the day for your project development.

Find qualified and experienced ActionScript freelancers online at Freelancer.com. Simply visit the website and view the extensive range of freelancers ready to work on your project.

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për ActionScript Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas