Punësoni a Bengali Translator

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Bengali Translator në Freelancer

A Bengali expert is someone who is a native speaker and part of the Bengal ethnic or linguistic group based in South Asia. Bengali experts are specialists in the Bengali language, culture, and alphabet of the Bengal people.

The Bengali people are a population of 300 million people that are an Indo-Aryan ethnic group native to the region of Bengal. Most Bengal’s are heavily concentrated in communities across Bangladesh as well as scattered across Assam, Andaman, and other Indian states.

Bengal communities also exist in countries such as a Singapore, Italy, Canada, UK, USA, Middle East, Japan, Malaysia and Pakistan.

Due to the massive population of Bengal’s across the world language and literature are in demand across the many communities of Bengal speakers throughout the world. The Bengali language is one of the most spoken languages in the world today, recently tallied as number seven in a list of the most spoken languages.

If you’re looking for the services of a Bengali expert for writing, translation or language services you will want to look for a range of features for the individual you engage.

Things to consider when engaging a Bengali expert:

 • Seek and retain a professional who has experience in the industry and qualifications or references where possible.
 • Engage the services of an individual who places a strong emphasis on customer relationship management a quality language and translation services.
 • Always agree to an hourly rate or a project rate that suits your budget and be clear about your project requirements. Provide examples where possible.
 • Seek a professional who is a good communicator and responds quickly to all communications.
 • Ask for some proofreading rounds for each project to ensure accuracy and consistency.

Services that are available from a Bengali expert include:

 • Translation services - for websites, software, legal, education, business, literature and general needs
 • Subtitling - for TV shows, movies, presentations and company presentations 
 • Voice over - for promotional CDs, online media and videos
 • Transcription - of audio files and translating from Bengali to English and English to Bengali
 • Content writing - from English to Bengali

If you are seeking a professional and experienced Bengali translation service, consider using the services of a qualified Bengali translator from Freelancer.com.

Bengali experts offer competitive rates and professional translation services. Your accuracy and integrating services can be done by a local with the experience you need to get the correct message across to your target market.

Bengali freelancers are equipped with a holistic understanding of the local customs and can ensure all translation of documents, audio files, content and subtitles are done to the highest standards.

Employers looking for Bengali experts can choose from a range of experiences and capable Bengali experts on platforms such as Freelancer.com. Log onto the website today and choose from an array of Bengali experts to suit your exact needs and budget.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Përkthyes për Bengalisht Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas