Punësoni a Cryptographer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Cryptographer në Freelancer

Cryptology or Cryptography is derived from a Greek word “krypton” that means hidden secret and “graphein” meaning writing. Cryptography denotes the study of techniques that ensure secure communication, in the presence of third parties.  Cryptography is indispensable for protecting all the data stored in your computer by making them obscure to the unintended recipients. Not only does it  store information, but it also transmits the data in a particular format so that only the intended recipient can read and process it.

Overview

Cryptography is very closely associated with disciplines like Cryptology and Cryptanalysis. It includes various techniques such as microdots that help to hide information which are stored or are in transit. Nowadays, Cryptography mostly involves scrambling plain text or clear text into cipher text through a process called encryption, and again back to its original form through a process called decryption.

The four key objectives of Cryptography include:

1. Confidentiality – so the information cannot be comprehended by anyone other than the party to whom it is intended.

2. Integrity – the data that is in storage or transit between the sender and the recipient cannot be altered in any way, without it being detected.

3. Non-repudiation – neither the sender nor the recipient are in a position to deny at a later stage his/her involvement and intention in the creation and transmission of the data.

4. Authentication – both the sender as well as the recipient are able to confirm each other’s identity along with the origin and destination of the data.

Cryptosystems include all the procedures and the protocols that are designed to meet and fulfil the above mentioned objectives. They include not only mathematical procedures and computer programs but also a considerable part about human behaviour and its regulation too.

Types of Cryptographic Algorithms

 1. Secret key cryptography – a single key is used for both encryption and decryption

 2. Public key cryptography – here separate keys are used for encryption and decryption

 3. Hash functions – here through a mathematical procedure, the information is irreversibly transformed to encrypt information.

A person who specialises in the field of cryptography is a cryptographer. A cryptographer is very much in demand because the ability to store and transfer crucial and sensitive data, safely and securely is quite vital for success in the cut-throat business world.

Where will you search to hire an expert cryptographer?

Hiring a freelance cryptography expert via Freelancer offers a wide range of benefits to employers and can often be a lower rate than traditional experts who are employed on a full time basis.

If you’re looking for a solution for your cryptography needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Kriptografë Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas