Punësoni a Genetic Engineering Professional

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Genetic Engineering Professional në Freelancer

Genetic engineering is the process of modifying organisms by manually inserting DNA to encourage a change in genetic matter. Genetic engineering can also be known as genetic modification and can be applied to any living organism whether it’s a plant, virus or an animal.

Genetic engineering is a positive development and has played significant contribution into medical research by providing the ability to mass-produce insulin, follistim (to treat infertility) and even hormones.

Genetic engineering encompasses a number of areas and has made some progressive changes in the following areas:

 • Cloning – genetic engineering was first used in 1996 to produce an identical clone of a sheep. This has provided limitless possibilities for medical research.
 • Plants that are resistant to pesticide – this was first applied to rapeseed which produces vegetable oil. Genetic engineering made these plants unaffected by pesticides encouraging growth of the plant and positive effect on the environment.
 • Pollution-fighting plants – Scientists developed a poplar tree that absorbs contaminated water, clean it and release it back into the atmosphere.
 • Faster growing trees – trees that grow faster can produce more wood which is stronger and higher quality. This meets demand in many industries as well as providing a positive impact on the environment.

While genetic engineering has previously been a controversial subject it provides many benefits to society including the following:

 • Defeats disease – some of the most serious diseases are the result of genetic mutations. Human intervention has the ability to eradicate diseases such as cystic fibrosis and diabetes forever.
 • Increase lifespan – not only will eradicating disease increase our lifespan, genetic engineering has the capacity to change our reaction to the environment helping us to live longer, healthier lives.
 • Food production – genetic engineering can design foods that can react more positively to their environment. They can be engineered to provide a much higher content of medicinal value.

Stephen Hawking famously said that with genetic engineering “…we will be able to increase the complicity of our DNA, and improve the human race.” This signifies the weight of the importance on this area of science and how vital it is that where required, genetic engineering roles are filled within your organization to start making a positive impact on the future.  

If you’re looking to engage with a genetic engineer for the purposes of research or development, Freelancer.com will provide you with a qualified expert who can deliver your project in a professional and timely manner. You can choose from someone who has a wide variety of skills, experience and qualifications dependant on the area of genetic engineering that you require specialization in.

Freelancer.com is an ideal avenue to connect the requirements of your project with a skilled professional so that you can provide research and make a positive change and directly impact changes to the human race.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Profesionistё tё Inxhinierisё Gjenetike Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas