Punësoni a Google Chrome Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

63.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
22.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Google Chrome Developer në Freelancer

Google Chrome is a freeware web browser that was developed by Google in 2008. It is estimated that over 60% of online users are using Google Chrome as their browser, and it is also one of the most popular browsers for smartphones.

Chrome is available on Windows, OS X,  Linux, Android, and iOS. Developed by Mozilla Firefox developers, the browser was assembled from 25 different code libraries that inevitably make the browser one of the fastest search engines available for users.

Features of Google Chrome include:

 • Bookmarks and settings sync - Chrome allows users to set up bookmarks and add history across all devices when logged in via a Google account. This allows all devices to sync providing a handy option for individuals who use some devices.
 • Boosted security - Chrome continuously retrieves updates for blacklisted websites and warns users when they attempt to log onto sites if they have warnings for malware or phishing.
 • Plug-in support -  The browser supports NPAPI (Netscape Plugin Application Programming Interface), and plugins are kept up to date as part of Chrome’s updates.
 • Improved privacy - Users can use the web browser in ‘incognito’ mode which prevents the browser from storing history and cookies from websites visited. This provides utmost privacy for users and avoids any tracking or saving of information.
 • Speed and stability - Chrome uses a JavaScript virtual machine which enhances the speed of the browser allowing a quick and efficient experience for users.  
 • Shortcuts - Chrome allows users to set up plenty of desktop shortcuts in the browser. There is also a web store which allows users to sign up for web apps and extensions for the browser.
 • Web page translation - Multilingual users or users wishing to access pages written in other languages can add a translation bar using Google Translate to the web page.

If you’re looking to use Google Chrome in your workplace or for personal use and need a freelancer to help you set up the browser to suit your exact needs you can engage a freelancer to assist with your project.

Google Chrome experts can set up plug-ins, extensions, privacy settings and link with your Google accounts for a seamless and synchronized system that works for you and your business needs.

Freelancer Google Chrome programmers are available to on hourly and project rates to help you set up Google Chrome to suit your exact needs. They have a thorough understanding of the web browser and can ensure your browser is setup to suit your platform.

Chrome developers can create bespoke applications, extensions and themes for Chrome tailored to suit your needs.

If you’re looking for an efficient freelancer, visit Freelancer.com today and view the extensive range of freelancers available to work on your next Google Chrome project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për Google Chrome Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas