Punësoni a Tax Consultant

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content Foto
eFeeders Tech Foto
eFeeders Tech
SEO, Web Development Experts
Create content for a blog & improve website SEO to drive organic traffic. Great for beginners looking to get traffic for the first time.
Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content
$127 USD
Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Design a Brochure for an Interior Design Agency Foto
Md. Gulzar R. Foto
Md. Gulzar R.
Digital Designer
Beautiful brochure for interior design agency to communicate their experience & aesthetic taste. Position yourself as an expert to win more clients and support premium prices.
Design a Brochure for an Interior Design Agency
$50 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.8Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Amazing SEO work with superb articles and target keywords.

If you're looking for a SEO expert you'll find people like Rekha to help you accomplish your needs.

eFeeders Tech
SEO Expert
$15 USD/hour
SEO marketing / site optimization
USD $90

Punësimi a Tax Consultant në Freelancer

A tax advisor is an accountant and tax preparer required by individuals or firms to file their tax returns. Used by taxation authorities, a tax return form is a document stating yearly income and assessed the amount of tax liability calculated annually.

Working as a tax consultant is largely dependent on digging out and scanning financial information from available formal documents pertaining to a complete list of assets and liabilities. Tax Consultant services provide value addition services to businesses and individuals by keeping themselves updated about latest tax laws and practices placing taxpayers for long and short term tax benefits.

Training Requirements for A Taxation Expert

 • Generally a taxation advisor has a minimum graduation level degree in taxation, accounting or a similar field. Such degrees explore business taxation, fraud examination, non-profit accounting and federal taxation.

 • Securing a master’s degree in relevant field may prove to be beneficial for additional knowledge and training. One can become eligible for tax advisory services on qualifying EA or CPAs.

 • To be a tax expert, industry experience is required. Advisory roles are taken up by seasoned tax professionals after acquiring sizeable chunk of experience and some basic formal qualification.

 • The candidate must be entitled to a Tax File Number to be used as his signatory on all filed returns and documents submitted on his behalf. Tax consultant need to maintain licensure by complying with continuous earning credit as imposed by many states.

 • Affiliation with National Association of Tax Professionals, to secure and enjoy continuing membership benefits and networking events

Roles and Duties of a Tax Consultant

 • The Tax Consultant should focus on minimizing tax liability to lowest possible limit

 • Possess sufficient skills to elaborate tax laws and strategies in an understandable way to clients

 • Perform research on tax laws and practices

 • Aligning business objectives to derive maximum benefits by resolving tax related matters

 • Frequent communication with clients to make them well informed about prevailing tax issues

 • Filing tax returns

 • Keeping taxation matters compliant with state rules and regulations

Hiring a freelance tax consultant expert via Freelancer offers a wide range of benefits to employers and can often be a lower rate than traditional experts who are employed on a full time basis.

If you’re looking for a solution for your tax needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project.
 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Konsulentë Tatimesh Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas