Punësoni a Visual Basic Developer

Find an experienced Visual Basic specialist to completely revamp your website.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është Visual Basic?

From developing websites to mobile applications, everything is possible with a Visual Basic Developer! Hire one today!

Punësoni a Visual Basic Developer

Në freelancer.com mund të punësoni për të punuar në të gjitha llojet e punëve për Visual Basic jobs. Nuk ka rëndësi se cili është buxheti juaj, ne kemi profesionistin e duhur freelancer për punën tuaj për Visual Basic.

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Visual Basic Developer në Freelancer

Visual Basic (VB) was a programming language phenomenon throughout the 1990’s and early 2000. First released in 1991, the program quickly became a global third-generation programming language up to being declared legacy in 2008.

The program itself is derived from BASIC and, in technical terms, it enables the rapid application development (RAD) of graphical user interface applications as well as using data access objects, remote data objects, ActiveX data objects and ActiveX controls.

The Visual Basic programming language allows users to quickly and easily develop a bank of visual controls with sliders, switches, and meters or create a complex user form.

To non-programmers, Visual Basic can be an overwhelming language and while IT systems use the program today, you’re best to engage a professional programmer with extensive experience in Visual Basic if you’re looking to update or enhance your IT infrastructure.

The last release of the program was Visual Basic 6.0; this is often referred to as Visual Basic 2010 and in today’s terms just ‘Visual Basic’.

Visual Basic supports a number of common programming constructs and language elements and has the following features:

 • GUI Interface - the Visual Basic program will show something on the screen that the user can integrate and interact with, this is done via a pull down menu that lists the available objects.
 • Modularization - programmers can practice good programming etiquette by writing code that is set in modules on the screen. This style allows for easy updates and avoids unnecessary errors.
 • Object Oriented Programming - this process allows the programmer to think of the programs in ‘objects’ and interact with each other.

Visual Basic, in essence is all about good programming etiquette and practices, and its simplicity and functionality has made the program a popular choice almost 25 years after the original product was released to market.

Unless you are an experienced programmer trained and up to date with the latest computer programming techniques, you’re best to engage a professional Visual Basic expert ahead of updating or creating new VB code.

Working with code can be problematic and engaging a freelancer who is an expert in this programming language will offer a range of benefits including experience, knowledge and a range of cost savings.

Tasks for Visual Basic programmers may include:

 • Client / service programming
 • Building ActiveX controls
 • Database programming
 • Development environment generation and add-ins
 • API

Freelancer Visual Basic experts are available from just $10 USD per hour, making them a viable option for projects on a strict budget.

Freelance programmers are cost effective, as they don’t have the high cost of IT experts on salary and in fancy firms, engaging a freelancer from Freelancer.com will provide a Visual Basic professional without the high-end price tag.

Visit Freelancer.com and find the perfect Visual Basic programmer for your next project.

 

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për Visual Basic Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas