Punësoni a Yahoo! Store Design designer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

60.1Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.6Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi a Yahoo! Store Design designer në Freelancer

Yahoo is an American multinational technology company that is well known for its web portal, search engine, mail capabilities, news website and social media platforms, amongst other things.

Yahoo is known to be the highest read news and media website and in the top five most visited websites globally. Founded in 1994, the company name is an acronym for “yet another hierarchically organized oracle.” Simply speaking, the creators Jerry Yang and David Filo named the company after the belief that people would use the technology as a type of ‘oracle’ meaning the source of truth and wisdom online.

Yahoo covers a wide range of products and services including communication, content, Internet services, mobile services, commerce, small business, advertising and search platforms. The list of Yahoo’s services continues to evolve based on customer demand.

Yahoo Commerce is a particularly useful service for business and startups looking for a functional and effective e-commerce platform to connect with customers. Yahoo Store is a valuable tool created by the company that assists individuals to build professional online stores using Yahoo’s dedicated tools.

Features of Yahoo Stores include:

 • Multi-lingual capabilities including checkout support in multiple languages and store wide multi-lingual capabilities via third-party apps.
 • SEO functionality with top of the line SEO features allowing online stores to be SEO-enhanced online.
 • Customization enabled in all online stores. Users can customize all elements using a drag and drop function and developers can edits via HTML and CSS editing.
 • Ease of use platform, which is one of the simplest available on the market.
 • Blogging functionality enables users to integrated a published blog on their online store and communicate more effectively with clients and followers.

As one of the larger e-commerce providers in the world, Yahoo Store is a superior product, and one that new businesses and businesses are looking to head online for commerce should consider when setting up their website.

If you’re looking for a web developer who is experienced in Yahoo Store creation and implementation, log onto freelancer.com to view the extensive range of freelance web developers with Yahoo Store experience who are available to work on your project.

Freelancers are flexible, affordable and can work remotely to get your project up and running in a time frame that suits you.

If you are looking for a Yahoo Store expert to work on your online store, look no further than Freelancer.com.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Projektues të Yahoo! Store Design Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas