Punësoni an Analytics Expert

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi an Analytics Expert në Freelancer

Have you considered hiring an independent analytics expert for your business? Some of the top companies around the world prefer to hire independent analytics consultants rather than use in-house employees for this particular job.

Analytics consultants conduct a thorough analysis of your company’s data and based on this they will provide you with a benchmark to compare the performance of your company against your competition. This gives you valuable insight into what you are doing wrong and what are the corrective actions you need to take.  

Consider the benefit by hiring an independent analytics expert as opposed to hiring a full-time employee for this particular job:

As an outsider to your company, an analytics consultant will have no hidden agenda or bias towards the company. They are more objective and will not let emotions cloud their judgment or analysis. This means you are more likely to get an accurate picture of your company’s performance.  

With several years of experience on the job, these professionals have greater insight into what works and what doesn’t. They can offer you solid advice based on precedents so you do not have to resort to any trial and error experiments. An in-house analytics employee would not be able to give you this insight.

You can hire a consultant on a need basis and pay them a one-time fee as opposed to hiring a full-time employee to do the job. This can work out to be extremely expensive over the long term.

Here’s how it will work with an independent analyst:

 • Fix a date and time for the analyst to come to the office. Make sure you keep a block of time free to give the analyst a detailed brief.
 • The analyst will collect all the relevant data from the datasets stored on the server and import this data into the analytics system.
 • After running the data through highly advanced software, the analyst will take the time to examine the results that are generated.   
 • After a thorough analysis of the results, the consultant will prepare a detailed report providing you with an explanation of the problem areas and recommendations for what solutions would produce the desired results.

An independent analytics expert can make all the difference to your company’s bottom line in more ways than one. If this is not something you had given any thought to before, it may be time to explore this route and do great things for your business.

The best place to start your search for an independent analytics consultant is on Freelancer.com. Here you will find several qualified and highly experienced professionals who offer their services at very competitive rates.

When you post a project for an analytics expert on Freelancer.com, it is important to provide as many details as possible about your requirements. This will help you find a professional best suited for your particular niche.

Once you start receiving bids, go through them and discuss your requirements with different freelancers. Ask questions that will help you determine whether or not they are the right person for your requirements.   

If you are ready to hire an independent analytics expert to boost your company’s bottom line, go on over to Freelancer.com and post a project today.

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistё Analitike Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas