Punësoni a CMS Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.8Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a CMS Developer në Freelancer

A content management system (CMS) is an online database that is used to manage and store the contents of a website. The system supports development and modification of digital content using a common user interface, allowing multiple users to work in a collaborative environment.

CMS can be used for storing, revising, publishing and controlling documentation. The properties of the content management system vary, though mostly include Web-based publishing, format management, revision control, indexing search and retrieval.

Key Elements of CMS are:

 • Content management application (CMA) – This allows the content manager to manage the creation, modification and removal of the content from a website without using the expertise of a webmaster qualified in using HTML.
 • Content Delivery Application (CDA) – uses and compiles this information for website update.

Features of CMS

 1. Integrated and online help
 2. Search engine optimisation (SEO) friendly URLs
 3. Easy user as well as group management
 4. Extensible
 5. Wizard based install and upgrade procedures
 6. Minimal server requirements
 7. Integrated audit log
 8. Full template support, for boundless aspects, without any change in the line of content
 9. Group based permission system
 10. Content hierarchy with unlimited depth and size.
 11. Small footprint
 12. Multiple language support in the admin panel

CMS also features a variety of unique design attributes including auto generated menu, XHTML and CSS compliance and accessibility to WAI and WCG.

What Qualifications Will You Expect From a CMS Expert?

A person who is well versed in the web and CMS management can become a CMS expert. Basic education in Information technology or Computer Science is recommended with certifications or knowledge in HTML, MySQL, PHP, Javascript, XML and Flash.

How will you find your CMS expert?

Hiring a freelance CMS expert via Freelancer offers a wide range of benefits to employers and can often be a lower rate than traditional CMS experts who are employed on a full time basis.

If you’re looking for a solution for your CMS needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues CMS Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas