Punësoni a Manager

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content Foto
eFeeders Tech Foto
eFeeders Tech
SEO, Web Development Experts
Create content for a blog & improve website SEO to drive organic traffic. Great for beginners looking to get traffic for the first time.
Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content
$127 USD
Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Design a Brochure for an Interior Design Agency Foto
Md. Gulzar R. Foto
Md. Gulzar R.
Digital Designer
Beautiful brochure for interior design agency to communicate their experience & aesthetic taste. Position yourself as an expert to win more clients and support premium prices.
Design a Brochure for an Interior Design Agency
$50 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.8Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Amazing SEO work with superb articles and target keywords.

If you're looking for a SEO expert you'll find people like Rekha to help you accomplish your needs.

eFeeders Tech
SEO Expert
$15 USD/hour
SEO marketing / site optimization
USD $90

Punësimi a Manager në Freelancer

If you’re in the market for a business management or business consultant for your business needs you’re going to want to find someone with the experience, skills and qualifications to support your project and to get the desired outcome for your business.

Freelance business management experts are commonplace in today’s business world, as more and more people move from stressful corporate environments to the freedom and flexibility of a more balanced work / life arrangement.

Nowadays you’re more likely to find some of the most innovative and talented business managers via a freelance or contract arrangement as they strive to be their own boss without the stress of 9 to 5 and the big city commute.

Top notch business managers and consultants have a long history of high profile clients and can offer a variety of skills based on your industry. If you’re looking for a knowledgeable management specialist to help enhance your business systems and processes, you’re going to want to do your research and find someone who fits your business environment and understand your long term goals.

A quality business management specialist will have a wide range of skills, however they will be proficient in the following core skills:

 • Exceptional understanding of your industry
 • Marketing, sales and business focus with a solid understanding of current industry and economic trends 
 • Ability to evaluate business models
 • Business skills & strong interpersonal skills
 • Understanding of law, accounting, business development and communication
 • Strategic thinker with good listening skills
 • Education and academic certification
 • Good work ethic
 • Driven and focused on results

Types of projects management experts can assist with for your business can vary and depend on your budget, time frame and your desired outcome.

Projects for management freelancers may include basic business tasks right through to business plans and strategic documents. They may be sales calls or more planning, development and communications document development — tasks can vary a great deal and will all be based on the individual business needs and the experience of the management expert you engage.

Freelancers offer a range of benefits for your business. You don’t have to worry about finding someone for your business for the long term, you can hire a skill set based on one very specific project and engage different freelancer as you need them.

Freelancers are cheaper to engage than employees as you can hire them when you need them and when the workload is complete your project is wrapped up and completed and you can go your separate ways.

Another advantage of working with freelancers is the ability for the individual to use their own office and tools of trade, saving you on the outlay for office space and equipment.

When you are evaluating a freelancer’s technical expertise, view their portfolio, ask for references, or even consider testing their skills or giving them a small task to undertake.

As for personal qualities, it goes without saying that you’ll be looking for somebody who is reliable and a good communicator and has a personality that suits your business and your client base.

If you’re looking for a management expert who specialises in a particular area that your business needs guidance in, consider engaging a freelancer from Freelancer.com and get value for money and access to a world of talent for your business needs.

 

 

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Menxherë Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas