Punësoni a Robotics Engineer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.8Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Robotics Engineer në Freelancer

Robotics is a highly advanced technical field that deals with designing, constructing and operating robots. With the huge strides in technology over the past few years, robotics have created major inroads into almost every industry today.

In recent years robots have frequently been used in a wide variety of settings ranging from the automobile and agriculture industries to military and space applications, underwater exploration, firefighting and more. Robotics is also being used to carry out remote minimally-invasive surgeries.

Although robots are becoming increasingly more common, every part of their design, construction and operation involve a number of skills. Some of these facts have been listed below:

 • The body of the robot itself requires metalwork that is technical in nature.
 • Electronics are needed in order to power the various motors and connect the different sensors to their controllers.
 • Mechanics are required for the mounting of the wheels onto the axis.
 • A thorough knowledge of software is necessary for the operator to understand the different sensors and drive the robot.

For someone who has not studied this field in detail, it may be challenging to take up any work that is related to robotics.

Are you faced with a project that requires knowledge of robotics? Learning about this field could take years and even if you do try a crash course on it, that may not be enough to get your project done. The quick and easy option would be to hire an expert in this field. By doing that, you will not only get an immense amount of knowledge to help your project but you will also be able to leave the work to a professional and concentrate on something that is more familiar to you.

For a one-time job or a short project, you should consider hiring a freelancer who has the skills and experience in this field. Plenty of robotics experts are passionate about what they do and they don’t mind working as freelancers as it allows them to spend as much time as possible doing something that they love. What's more, is that they are happy to take on any project at highly competitive rates.

The advantage for you is that you get the benefits of their expertise and skill without having to pay the exorbitant rates that any larger company would charge you.

If you are considering the option of hiring a freelancer, the best place to start your search is at Freelancer.com. Here, thousands of experts specializing in various areas have active accounts and are ready to take on various projects. You will have the freedom to look for someone who fits the profile you want or you could also invite professionals to apply for the particular project by simply posting an ad for it.

Start your search for a robotics expert by creating an account and posting a project on Freelancer.com today.

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Inxhinierё Robotike Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas