Punësoni a Nginx Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.8Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Nginx Developer në Freelancer

Nginx is a web server that acts as a reverse proxy service and application delivery platform for HTTP, HTTPS, SMTP. POP3 and IMAP protocols. The web server s focused on delivering sites that are focused on optimum performance, reliability, security and scale.

Pronounced ‘engine-x’, the company started out as an open source project and has grown to be a powerful player in the online world, powering half of the world’s websites and applications.

Igor Sysoev’s is the author of Nginx, which was initially released in 2004. Nginx’s popularity became so widespread that Igor co-founded Nginx, Inc. in 2011.

Nginx offers two platforms for users Nginx OSS and Nginx Plus. Nginx Plus offers far more features than its open source equivalent and is an end-to-end platform for web applications.

Millions of developers use Nginx and Nginx Plus to deliver websites and applications including global giants such as Airbnb, Dropbox Netflix, and Uber.

Solutions offered by Nginx include:

 • Load balancing - Maximize the availability and reliability of a website and its applications and minimize downtime and lost revenue. Enjoy performance improvements and no performance limits.
 • Web server - businesses use Nginx to manage complexities associated with HTTP and make their apps more response and secure.
 • Web and mobile acceleration - boost the performance of websites and apps and provide customers with faster processes, increased conversions and boost revenue.
 • Application security - protect your business website and app from malicious traffic.
 • Mircoservices - agile approaches that promote flawless delivery and reliability of applications.
 • Move to Cloud - Nginx can help move websites and applications to the Cloud, whether it be a public or private cloud.
 • API gateway - track, protect and monetize API’s within applications using Nginx
 • Streaming media - deliver seamless content without delays using enhanced access controls, bandwidth management, and session persistence.

If your business is looking to use Nginx to achieve a flawless delivery of your applications, you may want to consider engaging an Nginx expert to integrate the technology with your website and applications.

An Nginx expert will be able to install, configure and maintain Nginx as well as be able to deploy load balancing, reverse proxying and caching for your system.

Platforms such as Freelancer.com offer a range of qualified and experienced developers who can help you use the Nginx platform for your website and content delivery.

Log onto Freelancer.com today, find a freelancer with Nginx experience and enjoy the peace of mind that your project is undertaken by an experienced freelancer dedicated to getting you the best results for your website or application.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për Nginx Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas