Punësoni an Imaging Engineer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi an Imaging Engineer në Freelancer

Imaging is the process of copying a snapshot of a computer and adding it to an imaging service. This process is used in environments that have multiple computers using the same operating systems and software.

The process is used to save time in a workplace environment and also to set up a streamlined system for your computer network. The imaging process is employed in corporate data retention processes and is a useful process to protect company data and protect hard drives.

Imaging experts can deploy their services remotely, which allows professional imaging experts to work from anywhere at anytime. Imaging experts provide remote support for customers to avoid call out fees and to ensure your business environment does not encounter any downtime.

Imaging services extract the exact image of any computer hard drive including details logs and password protected files, allowing for a safer and more secure computer system for your business needs. All information can be analyzed and examined if required and can be kept in a cloud environment should the organisation need a safe option for storing and retaining hand drive information.

Engaging a freelance imaging expert allows businesses to enjoy both time and cost savings during the imaging process. Imaging professionals can log in and do the work at a time that suits you, and can usually complete the work with little to no affect on your staff and team members.

 1. Log onto Freelancer.com and view all of the freelancers available and view their personal pages to see their experience, feedback, and examples.
 2. Create your project brief and either share it directly to a freelancer or offer it out to bids or set up a contest to see what freelancers meet your requirements.
 3. Once you are happy with the amount of bids for your project, contact with your shortlisted freelancers via chat to determine if their experience fits your project requirements. Ask lots of questions and request examples of their imaging experience.
 4. Once you are happy with your selected freelancers, award your project, set up milestones and your project begins. Throughout the process, the freelancer will keep in contact with your to update you on the progress and ask any questions
 5. Your freelancer will complete your project and once you are happy you can release the funds. You can then leave feedback and rate their work.

Finding the perfect freelancer for your needs is simple when you use a platform like Freelancer.com. Have all the freelancers you seek at your fingertips, including an array of experience, knowledge, and systems all via the Freelancer platform.

If you’re looking for a freelance imaging consultant for your corporate computer system or project, visit Freelancer.com, and scroll through the hundreds or freelancers who are available to work on your project.

View the range of freelance embedded software experts and find a candidate for your exact requirements at Freelancer.com today.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Inxhinierё imazhesh Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas